Big Rose on Artbag for Aids

Ieder jaar maakt een bekende kunstenaar een ontwerp voor de crowdbag. Deze tas wordt vervolgens in een grote oplage gemaakt en verkocht en de opbrengst gaat naar Stop Aids Now, een organisatie die aids bestrijdt in ontwikkelingslanden en zich daarbij vooral richt op vrouwen, jongeren en kinderen.

Marina Kulik over de aktie: “Toen ik op Facebook de Artbag-oproep zag, heb ik direct mijn Big Rose als ontwerp ingestuurd. Omdat het voor Stop Aids Now was en dat vind ik een heel goed doel. Omdat ik het fijn vind als ik met mijn werk iets kan toevoegen. Omdat ik zelf ook altijd de Artbag koop (voor het goede doel en omdat ze hartstikke handig zijn). En natuurlijk ook omdat het geinig is om aan een wedstrijd mee te doen!

Toen ik het werk al had ge-upload kwam ik er pas achter dat je met stemmen bij de hoogste tien kon komen en dat een jury de winnaar uit die top 10 zou kiezen. Dus ben ik al mijn Facebook-vrienden gaan spammen – en dat heeft megagoed gewerkt! Ik stond stevig in de top 10, overigens samen met andere echt goede en originele ontwerpers! Ik rekende daarom nergens op, maar de jury heeft na rijp beraad mijn ontwerp dus uitgekozen, en ik ben er uiteraard superblij mee en trots op – en ik kan niet wachten om de tas in het echt te zien! De hoofdprijs voor mij is toch wel dat ik echt iets kan bijdragen aan Stop Aids Now!!”
Ook de tas bestellen en Stop Aids Now steunen? http://www.stopaidsnow.nl/

Voor 5 euro is deze geweldige tas van jou!